Diyarbakır Azrail grubundan açıklama: Takımınıza sahip çıkın

Diyarbakır Azrail grubundan açıklama: Takımınıza sahip çıkın
Diyarbakırspor taraftar grubu Azrailler, 7 Temmuz Çarşamba günü oynanacak Diyarbakırspor Anksspor maçı öncesi bir açıklama yaparak, destek çağrısında bulundu.

TİGRİS HABER - Azrailler taraftar grubu tarafından yapılan açıklama şöyle: “Diyarbakır spor yıllar sonra bu kente heyecan getirdi ama sadece taraftarlara. Bu şehrin mülkü amiri bu şehrin seçilmişleri, bu şehrin atanmışları, bu şehrin sözde STK temsilcileri, neredesiniz?

“Bu takıma sahip çıkın”

 Rakiplerimiz her yerden destek alıyor ve yukarıda saydıklarım kendi şehrinin takımına her türlü yardımda bulunuyor.  Bizimkiler ise bir tebrik mesajında dahi bulunmuyor. Çıkın kendinize yakışanı yapın bu takıma sahip çıkın maddi ve manevi olarak destek verin.

“Şampiyon olacağız”

Bu şehrin yerel basınına da sitem ediyorum sizin sessizlik amacınız nedir? Destek sunmayan herkese seslenin.  Bu kentin en büyük takımı Diyarbakırspor’a destek vermeyen herkese bu kentin düşmanı olduğu gibi bizimde hasmımız olarak bilinsin. Bizler şampiyon olacağız, sizler ise bu şehrin en büyük düşman olarak anılacaksınız. Şampiyon olduğumuz zaman hiçbiriniz sakın ola fotoğraflarda boy gösterip kendine pay çıkarmasın, alaşağı edeceğiz sizi o zaman”. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum