Diyarbakır Belediye eş başkanlarından bayram Mesajı

Diyarbakır Belediye eş başkanlarından bayram Mesajı
Mardin Kapı Mezarlığı’ndaki anmaya Aydın’ın eşi Şürkan Aydın ve ailesi, Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) İl Eş Başkanları, kent milletvekilleri yanı sıra çok sayıda kişi katıldı.

TİGRİS HABER - Amed Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun, Ramazan Bayramı dolayısıyla 1991 yılında katledilen HEP Diyarbakır İl Başkanı Vedat Aydın’ın mezarı başında yapılan anmaya katıldı. Eşbaşkanlar anma sonrası birer bayram mesajı paylaştı.

Mardin Kapı Mezarlığı’ndaki anmaya Aydın’ın eşi Şürkan Aydın ve ailesi, Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) İl Eş Başkanları, kent milletvekilleri yanı sıra çok sayıda kişi katıldı. Anma sonrası Belediye Eşbaşkanlarımız Bucak ve Hatun, Aydın'ın aile bireyleriyle yakından ilgilenerek bir süre görüştü.

whatsapp-image-2024-04-10-at-11-43-58-2.jpegBUCAK:Eşit ve özgür bir yaşam olsun

Mezarlık anmasının ardından Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanları halkın Ramazan Bayramını kutlamak için kısa birer mesaj paylaştı. Müslüman aleminin bayramını kutlayan Eşbaşkan Bucak, şunları dile getirdi: “Ramazan Bayramının bu topraklarda, bölgemizde, Ortadoğu’da barışa, huzura, kardeşliğe, eşit ve özgür bir yaşama vesile olmasını diliyorum. Hepinize hayırlı Ramazanlar, bayramlar diliyorum.”

whatsapp-image-2024-04-10-at-11-43-58.jpeg

HATUN: Huzur getirsin

Bayram mesajını Kürtçe veren Eşbaşkan Hatun da, mesajında şunları dile getirdi: “Mezarlık ziyareti ile Ramazan Bayramı kutlamasına başladık. Başta Vedat Aydın olmak üzere bu mücadele uğruna canını vermiş olanlar ve ailelerinin bayramını en içten kutlarım. Bayramın barış, huzur ve özgürlüğe vesile olmasını dilerim. Tüm halkımızın Bayramı kutlu olsun.”

Eşbaşkanlar anma programı sonrası halkla bayramlaştı.

whatsapp-image-2024-04-10-at-11-43-57.jpeg

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.