Diyarbakır Bilardo İl Birinciliği sonuçlandı

Diyarbakır Bilardo İl Birinciliği sonuçlandı
Türkiye'nin en kuvvetli il birinciliklerinden biri olan ''Diyarbakır bilardo il birinciliği'' çekişmeli geçen maçlardan sonra sonuçlandı.

TİGRİS HABER - 2023 yılı Türkiye Şampiyonası 1. Etap müsabakalarında Diyarbakır'ı temsil edecek 15 sporcuyu belirlemek için yapılan Diyarbakır İl Birinciliğini Yüksel Eroğlu, kazandı. 2023 Haziran ayında Türkiye Bilardo Federasyonu'nun Ankara Gölbaşı Tesislerinde yapılacak Türkiye Şampiyonasında Diyarbakır'ı temsil edecek 15 sporcunun ilk 5 sıralaması şöyle oldu.

1. Yüksel Eroğlu

2. Önder Özçelik

3. Yusuf Özesmer

4. Ömer Sümer

5. Murat Macit

152 sporcunun katıldığı Diyarbakır bilardo il birinciliği, ulusal düzeyde birçok başarısı olan Diyarbakırlı usta bilardocularında iştirakiyle çok güçlü ve renkli bir turnuva olarak başladı. 25.Ocak 2023'de son maçları yapılan turnuva, ödül töreninin ardından sona erdi.

Önümüzdeki günlerde yapılacak olan etkinliklerin bilgisi için görüştüğümüz Diyarbakır Bilardo il temsilcisi, Murat Macit, Yoğun bir etkinlik takvimlerinin olduğunu 20-23 Şubat 2023 tarihleri arasında Ankara'da Üç Bant Bilardo Kulüpler 1.Liginde ''Diyarbakır Bilardo Kulübü'' olarak Diyarbakır'ı temsil edeceklerini güçlü bir kadro ile lige hazırlandıklarını söyledi.

Dünya ve Türkiye Artistik Bilardo Şampiyonu Diyarbakırlı, Hacı Arap Yaman'ın da kadrosunda bulunduğu ''Diyarbakır Bilardo Kulübü'' Kulüpler 1. Liginde şu kadroyla mücadele edecek.

Hacı Arap Yaman (Dünya ve Türkiye Artistik Bilardo Şampiyonu)

Murat Macit (Bölge ve İl Şampiyonu, Kulüpler Türkiye 2.)

Fesih Aslan (İl Birincisi)

Sabır Çelik (Türkiye 2.)

Bilardo il temsilciliği olarak Diyarbakır'da Bilardonun gelişimi ve daha çok yaygınlaşması için çalışmalar yaptıklarını söyleyen Diyarbakır Bilardo il temsilcisi Murat Macit, hedeflerinin uluslararası ve ulusal düzeydeki oyuncuların katılımıyla ses getirecek turnuvalar yapmak olduklarını belirtti. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.