Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor kadın futbol takımı Play-Off'larda

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor kadın futbol takımı Play-Off'larda
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3'ncü lig 4'üncü Grup'ta mücadele eden ve lig bitimine 3 hafta kala Play-Off maçlarına kalmayı garantiledi

Şehmus KIZILASLAN - Özel Haber

TİGRİS HABER - Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor kadın futbol takımı, son hatfda evinde konuk ettiği, Ergani Makam Kadın futbol takımını 4-1'lik net bir skorla yenerek, ligi 32 puanla namağlup şampiyon olarak tamamladı.

diyarbakir-buyuksehir-2.jpg

Açan: Hedefimiz 2'nci yükselmek olacak

Ligin bitime 3 hafta kala şampiyonluğu garantileyen ve 32 puan ile namağlup şampiyon olarak ligi tamamlayan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Kadın Futbol Takımı, kutlamalarını Şehmus Özer spor tesislerindeki sahada yaptı.

diyarbakir-buyuksehir-1.jpg

Takımın Teknik Sorumlusu Ali Açan ve Azize Ay, elde ettikleri başarıdan dolayı futbolcularını kutlayarak, "Buraya kadar gelmek çok zor olsada, kadın sporcu kardeşlerimiz bu zoru başardı. Ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğu garantilediğimiz için gururlu ve mutluyuz. Bu anlamda çıktıkları tüm maçlarda yüreklerini ortaya koyarak, mücadele eden tüm kadın sporcu kardeşlerimiz tebrik ediyoruz. Asıl hedefimiz önümüzdeki günlerde 2'nci lige yükselmek. Play-Off müsabakalarını kazanarak 2'nci lige çıkmak önecilikli hedefimizdir. Bunu başaracağımıza inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum