Diyarbakır Büyükşehir bünyesindeki MED AŞ’ye BİM’den tranfser

Diyarbakır Büyükşehir bünyesindeki MED AŞ’ye BİM’den tranfser
Bir süre BİM Bölge Müdürü olarak çalışan Mücahit Pehlivan, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki MED A.Ş’nin Genel Müdürü oldu. Atamanın Büyükşehir Genel Sekreteri Ayhan Kardan’ın referansı ile yapıldığı iddia edildi.

Tigris Özel

Referans Kardan mı?

TİGRİS HABER - Edinilen bilgiye göre, BİM Bölge Müdürü Mücahit Pehlivan, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki MED Kentsel ve Sosyal Hizmetler Sanayi ve Ticaret A.Ş’nin Genel Müdürü olarak atandı. Atamanın Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ayhan Kardan’ın referansı ile yapıldığı iddia edildi.
Ayhan Kardan, Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nde önceki Başkan Zeki Toçoğlu döneminde Genel Sekreter Yardımcısı olarak çalışmıştı. Kardan yaklaşık 2019 yılında Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne geçmiş, Vali Münir Karaloğlu'nun Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne atanmasıyla önce Genel Sekreter Yardımcısı ardından, Genel Sekreterliğe getirilmişti.

Haberlerimiz rahatsız etti

kardan-tigris-001.jpg

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ayhan Kardan

Telefonla bilgi almaya çalıştığımız kendisi de ‘ithal bürokrat’ olan Ayhan Kardan, “Benim referansım var ya da yok, bunun ne önemi var. Diyarbakır’ın menfaatine olan çalışmalarımızı haber yapın” diyerek, muhabirimizin sorularını yanıtsız bıraktı.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum