Diyarbakır Büyükşehirde 'yerli bürokrat' atamaları sürüyor

Diyarbakır Büyükşehirde 'yerli bürokrat' atamaları sürüyor
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nde başlayan revizyon kapsamında ‘yerli bürokrat’ atamaları sürüyor. Sur Özel Kalem Müdürlüğü görevini yürüten Adnan Türk, Büyükşehir Özel Kalem Müdürlüğüne atandı.

TİGRİS HABER - Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ayhan Kardan’ın görevden alınmasıyla başlayan revizyon sürüyor. Genel Sekreterliğe atanan Abdullah Çiftçi, göreve başladıktan sonra Sur belediyesindeki çalışma arkadaşlarını Büyükşehir’e taşıyarak kadro oluşturmaya devam ediyor. Önceki gün Sur Belediyesi’nde Başkan yardımcısı olarak görev yapan Ensari Erden ile Veysel Kızılay’ın Genel Sekreter Yardımcısı olarak atanmalarının ardından bir atama daha yapıldı.

‘Yerli bürokrat’ atamaları bugün de sürdü

Sur Belediyesi Özel Kalem Müdürü olarak görev yapan Adnan Türk, Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü görevine atandı. Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürlük görevini geçici olarak Yavuz Demir yürütüyordu. Demir, görevden alınan Münir Karaloğlu'nun talimatı ile getirilmişti.

Bu arada belediyeye yapılan yeni atamalar, kamuoyunda ‘Yerli bürokrat’ dönemi olarak değerlendirilmişti. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum