Diyarbakır Büyükşehir’de yumruklu kavga

Diyarbakır Büyükşehir’de yumruklu kavga
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin ‘ithal bürokratları’ yumruk yumruğa bir birine girdi.

TİGRİS HABER - Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanı Ahmet Özkaraaslan ile Destek Hizmetleri Daire Başkanı Sedat İpek belediyenin ana hizmet binasında yumruk yumruğa kavga etti.

Sözlü tartışma kavgaya dönüştü

Edinilen bilgilere göre, ‘Personel alımı’ konusunda iki bürokrat arasında tartışma yaşandı. Sözlü tartışmanın büyümesi ile yumruklar konuştu. Kavgada Sedat İpek’in burnu ve kaşı yarıldı. Belediye personelinin araya girmesi ile kavga engellendi.

Yaşanan yumruklu kavganın ardından ‘ithal bürokratların’ birbirinden şikâyetçi olmadığı öğrenilirken, kavga olayı Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediyesi başkanvekili (kayyum) Münir Karaloğlu’na iletildi. Belediye kaynaklarından edinilen bilgilere göre, Vali Karaloğlu’nun Park ve Bahçeler Daire Başkanı Ahmet Özkaraaslan’ı görevden aldığı iddia edildi.

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediyesi başkanvekili ve (kayyumu) Münir Karaloğlu’nun talimatı ile Park ve Bahçeler Daire Başkanı Ahmet Özkaraaslan Kocaeli’den, Destek Hizmetleri Daire Başkanı Sedat İpek ise Ordu’dan getirilmişti. (Tigris Haber)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum