Diyarbakır CIP, THY ile anlaşmayı bekliyor

Diyarbakır CIP, THY ile anlaşmayı bekliyor
İş insanları 7 milyon harcayarak, Diyarbakır Havaalanındaki CIP Salonu’nu yaptı ancak, THY’nin anlaşması olmadığı için Mil Kart sahipleri, salonu ücretsiz kullanamıyor.

Gönül Morkoç

TİGRİS HABER - Diyarbakır Havaalanı’nda CIP Salonu iki ay önce açıldı. İş insanlarının desteği ile 7 milyon lira harcanarak yapılan CIP Salonu’ndan iş insanları ücretsiz yararlanamıyor. THY’nin anlaşması olmadığı için salondan yararlanmak isteyen Mil Kart sahipleri, 250 lira ücret karşılığında CIP Salonu’nu kullanabiliyor.

diyarbakir-cip-lounge-acildi1.jpg

‘Sorun çözülsün’

Konu ile ilgili Tigris Haber’e bilgi veren Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Başkanı Mehmet Kaya, Diyarbakır’daki iş insanlarının, havaalanındaki CIP Salonu’nun iç donanım masraflarını karşıladığını belirterek, “Buna rağmen THY anlaşma yapmadığı için Mil Kart sahibi iş insanları ücret ödemek zorunda kalıyor” dedi. THY yetkilileri ile defalarca görüşme yapmalarına rağmen, yol alamadıklarını belirten Mehmet Kaya, “İş insanlarının ve diğer Mil Kart sahiplerinin mağdur olmaması için sorunun bir an önce çözülmesini istiyoruz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.