Diyarbakır DSİ; Anadolu’nun yıldızı

Diyarbakır DSİ; Anadolu’nun yıldızı
Diyarbakır’da düzenlenen ve 15 ilden 41 takımın yer aldığı Anadolu Yıldızları Futbol Turnuvasında DSİ Spor fırtınası esti. Diyarbakır temsilcisi, 5 birincilik ve 1 ikincilik alarak, turnuvanın en başarılı takımı oldu.

TİGRİS HABER - Diyarbakır’da düzenlenen Anadolu Yıldızlar Futbol Turnuvası tamamlandı. İkinci kez düzenlenen ve 3 gün süren turnuva Vali Ahmet Cemil Serhatlı ve DSİ 10. Bölge Tesislerinde yapıldı. 15 ilden toplam 45 takımın yer aldığı turnuvada Diyarbakır DSİ Spor, 5 kategoride 5 birincilik ve 1 ikincilik alarak, büyük bir başarı örneği gösterdi. Genç sporcuların elde ettiği başarılar DSİ Spor camiasında büyük sevinç yaratırken, DSİ 10. Bölge Müdürü Mahir Aslan, konuya ilişkin bir açıklama yaptı.

Teknik ekibe teşekkür etti

Aslan, spora yaptıkları yatırımın karşılığını aldıkları için çok mutlu olduklarını belirtti.

Aslan, şöyle dedi:

“Diyarbakırlı gençlerimizin sağlıklı alanlarda ve deneyimli eğitmenler gözetiminde spor yapmalarını sağlamak bizim en büyük hedefimizdir. Bu anlamda doğru adımlar attık. Önce spor tesislerimizi güçlendirdik sonra gençlerimizi deneyimli eğitmenlere teslim ettik. Attığımız doğru adımların karşılığını katıldığımız turnuvalardan elde ettiğimiz başarılar ve yetiştirdiğimiz gençlerle alıyoruz. Bu durum da bizleri çok mutlu ediyor. Gençlerimizin elde ettiği başarılara büyük katkı sunan başta teknik direktörümüz Ahmet Tanış ve ekibine, kulüp başkanımız Mehmet Derviş Yıldız, yöneticiler Muhittin Duran ve Osman Öz’e çok teşekkür ediyorum.” (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.