Diyarbakır Eczane Teknisyenleri Derneği Başkanı Sansar Güven tazeledi
Yayınlanma:
Diyarbakır Eczane Teknisyenleri Derneği, 23 Aralık 2025 tarihinde gerçekleştirilen 6. Olağan Genel Kurulu’nda tek listeyle gidilen seçimde mevcut başkanı Mehmet İhsan Sansar’ı tekrar göreve getirerek güven tazeledi.
Şehmus Kızılaslan
TİGRİS HABER - Seçim sonrası konuşan Sansar, “Geçtiğimiz 2 yıllık görev süremizde olduğu gibi, bu dönemde de üzerine biraz daha katarak eczane teknisyenlerinin hukuksal haklarını savunacağız. Camia arasındaki birlik ve beraberliği güçlendirerek, daha güçlü bir yönetim ve daha güçlü bir camia sloganıyla hareket edeceğiz. Bu göreve bir kez daha güvenerek layık gören tüm meslektaşlarıma ve yönetim kuruluma şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Genel kurul sonucunda, 9 asil ve 9 yedek yönetim kurulu üyesi ile 3 asil ve 3 yedek denetleme kurulu üyesi olmak üzere toplam 24 kişilik yönetim kadrosu belirlendi. Görev dağılımının ise ilerleyen günlerde açıklanması bekleniyor.
Diyarbakır





Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.