Diyarbakır Emniyet Müdürü vatandaşlarla çay içip sohbet etti

Diyarbakır Emniyet Müdürü vatandaşlarla çay içip sohbet etti
Diyarbakır Emniyet Müdürü Aşkın, vatandaşlarla çay içip sohbet etti. Aşkın, “Hiç kimsenin bu kentin huzurunu bozmasına müsaade etmeyeceğiz” dedi.

TİGRİS HABER - Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın, Yenişehir ilçesi İstasyon Caddesi’nde bulunan esnafı ziyaret etti. Esnaflarla sohbet edip, ikram edilen çayı içen Aşkın, daha sonra kadın örgütleri tarafından düzenlenen mitingde görevli polisleri denetledi.

diyarbakir-emniyet-muduru-askin-vatandaslarla-cay-icip-sohbet-etti1.jpgHüseyin Aşkın, ekiplerin çay ikramını da geri çevirmedi. Polis ekipleri ve grup amirleriyle bir süre görüşen İl Emniyet Müdürü Aşkın, buradan ayrılarak esnaf ziyaretine devam etti.

diyarbakir-emniyet-muduru-askin-vatandaslarla-cay-icip-sohbet-etti2.jpg

‘Polis kentin huzuru için çalışıyor’

Polisin vatandaşın huzuru için çalıştığına dikkat çeken Emniyet Müdürü Aşkın,  “Benim teşkilatım bu kente 110 şehit vermiş, kadrodaki tüm polis arkadaşlarım bu kentin huzuru bozulmasın diye çalışıyorlar. Vatandaşlarımızın huzur ve güven ortamı içerisinde yaşamaları akabinde bu kente devamlı bir yatırım gelecek, fabrika gelecek tarım ve istihdam konularında kentimiz daha refah bir seviyeye ulaşacaktır. Hiç kimsenin bu kentin huzurunu bozmasına müsaade etmeyeceğiz” dedi.(İHA)

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.