Diyarbakır Et Kombinası Müdürü görevden alındı

Diyarbakır Et Kombinası Müdürü görevden alındı
Et ve Süt Kurumu Diyarbakır Et Kombinası Müdürü Hamdullah Güven, depo kiralama hizmetlerinde görevi kötüye kullanarak kurumu zarara uğrattığı iddiasıyla görevden alındı.

İLYAS AKENGİN-ÖZEL

TİGRİS HABER - Et ve Süt Kurumu Diyarbakır Et Kombinası Müdürü Hamdullah Güven, depo kiralama hizmetlerinde görevi kötüye kullanarak kurumu zarara uğrattığı iddiasıyla görevden alındı.

Tarım Bakanlığı müfettişleri, kurumun zarara uğratıldığı iddiası üzerine bazı illerde inceleme yaptı. Yapılan inceleme sonrası bazı illerde Et Kombinası Müdür ve yardımcıları görevden alındı. Bu kapsamda yaklaşık 8 yıldır Diyarbakır Et Kombinası Müdürü olarak görev yapan Hamdullah Güven geçtiğimiz ay görevden aldı. Güven, haksız bir şekilde görevden alındığını belirterek, durumu yargıya taşıdı.

Müdür yardımcısı Hüseyin Altun atandı

Öte yandan Güven’in yerine Bingöl Et Kombinası Müdürlüğü’nde Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Hüseyin Altun’u atadı.

Genel Müdür görevden alınmıştı

Bu arada Et ve Süt Kurumu (ESK) Başkanı Osman Uzun, et zamları için “Çok uzun kuyruklar oluşuyordu, bu nedenle fiyatı artırdık” demesinin ardından 28 Mart'ta görevden alınmış ve yerine Mustafa Kayhan atanmıştı. Uzun'un görevden alınması kararı da yaklaşık bir ay sonra Resmi Gazete'de yayımlanmıştı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum