Diyarbakır Havalimanı’nda CIP hizmetine başlandı

Diyarbakır Havalimanı’nda CIP hizmetine başlandı
Uluslararası uçuş kapasitesine sahip olan Diyarbakır Havalimanı’nda CIP hizmetine başlanması bölgede memnuniyetle karşılandı.

TİGRİS HABER - 1958 yılından beri bu hizmeti havaalanlarında yürüten Çelebi Havacılık tarafından sağlanan hizmetin bölge ekonomisine de ciddi katkı sağlaması hedefleniyor.

Geçtiğimiz yıllarda hizmete açılan Diyarbakır Havalimanı’nda önemli bir hizmet devreye girdi. Haziran ayında başlayan CIP hizmeti bölgedeki iş çevreleri tarafından memnuniyetle karşılandı.

1958 yılından bu yana hava limanlarında bu hizmeti veren Çelebi Havacılık, Diyarbakır havalimanında bin metrekareden fazla kapalı alanı ve 32 araç kapasiteli otoparkı bulunan, tüm detayları en üst konforu sağlamak için planlanmış CIP Lounge alanında aynı anda 126 yolcuya hizmet verebilecek kapasiteye sahip CIP salonu ile hizmete başladı.

İş dünyası için önemli

Bölgede faaliyet gösteren iş dünyası temsilcileri başta olmak üzere birçok yolcuya hizmet verecek olan CIP Lounge, Diyarbakır ekonomisine de ciddi katkılar sağlaması amaçlanıyor. CIP hizmetinin devreye girmesiyle bölge ekonomisinde de canlanma yaşanması bekleniyor.

CIP nedir?

CIP, ticari önemi olan kişiler için havalimanında verilen özel hizmetlerdir. Özel hizmetler içerisinde ücretsiz yiyecek içecek, kablosuz internet ve masaüstü bilgisayarlar, rahat koltuklar TV ve radyo, özel araç ile uçağa gitme ve koltuk seçiminde öncelik gibi ayrıcalıklar bulunur. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum