Diyarbakır için uyarı: Mavi harita kızıl renge dönmesin

Diyarbakır için uyarı: Mavi harita kızıl renge dönmesin
AK Parti Diyarbakır eski İl Başkanı Muhammed Akar, artan vakalara karşı uyardı. Akar, “Gelin Diyarbakır’a kıymayalım. Mavi harita yeniden kızıl renge dönmesin” çağrısı yaptı.

TİGRİS HABER -  Sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla halka duyarlılık çağrısı yapan kanaat önderi ve avukat Muhammed Dara Akar, artan vakalara karşı uyardı.

‘Ölümün kızıl rengi,  yerini yaşamın mavi rengine bıraktı’

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Akar, “Gördüğünüz harita Diyarbakır corona vaka haritası. Allah’a şükür oldun ki  bir süredir  ölümün kızıl rengi,  yerini yaşamın mavi rengine bıraktı. Ancak, başta yaşlı nüfus olmak üzere, sağlık çalışanları, esnaf, öğrenciler  ve toplumun tüm kesimleri çok zorluk çekmekteyiz. Mart ayında kademeli normalleşme olabilir. Ancak bu tamamen bizim elimizde.  Gelin, Diyarbakır’a kıymayalım. Mavi harita yeniden kızıl renge dönmesin. Maalesef bazı şehirlerde  corona vaka patlaması nedeniyle daha sert sosyal kısıtlama kararları alınıyor. Bir çok şehir için yeniden eve kapanma kararı alınıyor. Bir yılla yakındır ki ben ve yakınlarım, Allah’a ve topluma karşı sorumluluğumuz gereği tüm tedbirlere uyduk ve uymaya devam ediyoruz. Halkın sağlığını en temel mesele olarak görüyoruz. Sizlerden de aynı sorumluluk ve fedakarlığı bekliyoruz.  Rabbim memleketimi ve tüm insanlık alemini korusun” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.