Diyarbakır İl Hakem Kurulu Başkanı belli oldu

Diyarbakır İl Hakem Kurulu Başkanı belli oldu
Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, Diyarbakır İl Hakem Kurulu Başkanlığına Cihan Tel’i atadı. Tel: “Genç hakemlerimizin gelişimlerini artırarak, adil ve adaletli bir şekilde yükselmelerini sağlamaya çalışacağım” dedi.

TİGRİS HABER - Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Ferhat Gündoğdu yönetiminde gerçekleşen toplantıda, Diyarbakır İl Hakem Kurulu Başkanlığına Cihan Tel görevlendirilirken, Özkan Gündüz, Özcan Çiçek, Osman Toker ve Siraç İpek ise İl Hakem Kurulu üyeleri olarak atanmalarına karar verildi.

Diyarbakır İl Hakem Kurulu Başkanı Cihan Tel, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, birlik ve beraberlik içerisinde huzur dolu bir tablo oluşturmak için mücadele edeceklerini söyledi. Tel, “Öncelikle bana ve arkadaşlarıma bu kutsal görevi layık gören MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu’ya, MHK Üyesi ve 8. Bölge sorumlumuz Nihat Mızrak'a teşekkür ediyorum. Onların bu güvenini boşa çıkarmamak için elimden gelenin en iyisini yapacağım. Hakem ve gözlemcilerimizle çalışıp Diyarbakır futbol hakemliğini en iyi yerlere taşımaya çalışacağım. Genç hakemlerimizin gelişimlerini artırarak, adil ve adaletli bir şekilde yükselmelerini sağlamaya çalışacağım” dedi.

Cihan Tel, camianın önde gelen isimleriyle de koordinasyon içerisinde olacağını sözlerine ekledi. (İHA)

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.