Diyarbakır İstihdam, Kariyer ve Girişimcilik Fuarı’nda 2’nci gün

Diyarbakır İstihdam, Kariyer ve Girişimcilik Fuarı’nda 2’nci gün
7’ncisi düzenlenen Diyarbakır İstihdam, Kariyer ve Girişimcilik Fuarı,  2’nci gününde devam etti.

Fuarın sabah programında Turkcell Global Bilgi Diyarbakır Çağrı Merkezi Müdürü Deniz Ateş, "Turkcell'de Kariyer" konulu bir sunum gerçekleştirdi. Diyarbakır İŞKUR İl Müdürü İsmail Koç, Ateş’e katkılarından dolayı bir teşekkür plaketi takdim etti.

Sabah programında ikinci olarak söz alan Denizbank Güneydoğu Anadolu Bölge Müdürü Pervin Dinçer Altunhan "Denizbank'ta Kariyer" konulu bir sunum yaptı. Diyarbakır İŞKUR İl Müdür Yardımcısı Süleyman Aktoprak, Dinçer’e katkılarından dolayı kurum adına bir teşekkür sertifikası takdim etti.

ff-002.jpeg

Sunumun hemen ardından söz alan İş ve Meslek Danışmanımız Hilal Yıldırım, "İş Arama Becerileri, Kariyer ve Beden Dili" konulu bir sunum gerçekleştirdi.

Öğleden sonraki etkinliklerinde ilk olarak söz alan Fehmi Aksoy Eğitim Kurumları Kurucu Müdürü Fehmi Aksoy, "Kariyer Gelişiminde Eğitimin Önemi" konulu bir sunum gerçekleştirdi. Diyarbakır İŞKUR İl Müdür Yardımcısı Süleyman Aktoprak, Fehmi Aksoy Eğitim Kurumları Kurucu Müdürü ve Yöneticisi Fehmi Aksoy'a katkılarından dolayı kurum adına bir teşekkür sertifikası takdim etti.

Diyarbakır İstihdam, Kariyer ve Girişimcilik Fuarı, Plaza Hotel Genel Müdürü Kadri Varçin’in gerçekleştirdiği sunum ile sona erdi. Diyarbakır İŞKUR Şube Müdürü Uğur Kahraman, Plaza Hotel Genel Müdürü Müdürü Kadri Varçın'a katkılarından dolayı kurum adına bir teşekkür sertifikası takdim etti.

fff.jpeg

Sunumun ardından etkinliklere katılım sağlayan öğrencilerimizle bir hatıra fotoğrafı çekildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.