Diyarbakır Karmasından Farklı Start

Diyarbakır Karmasından Farklı Start
Diyarbakır Karmasından Farklı Start

Diyarbakır bölge futbol karması, Erzurum’da düzenlenen bölge karmaları arası maçlarında Adana’yı 5-2 mağlup ederek turnuvaya farklı galibiyetle başladı. Erzurumspor forması giyen Burhan Eşer, Diyarbakır ekibine yakın ilgi gösterdi.

 

Erzurum’da Futbol Heyecanı

Erzurum'da düzenlenen Türkiye Futbol Federasyonu Bölge Karmaları Futbol Turnuvası başladı.

Organizasyon; Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Diyarbakır, İstanbul, İzmir, Malatya, Sakarya, Samsun, Trabzon ve Kayseri bölgelerinden birer takım, Erzurum ile Van bölgelerinden karma bir takım olmak üzere 13 bölge karmasının katılımı ile gerçekleşiyor.

Müsabakalar 8-10 Mayıs tarihlerinde 4'er takımlı bir ve 3'er takımlı üç grupta tek devreli lig usulüne göre oynanacak. Grup birincisi olan 4 takım 12 Mayıs  yarı final maçında karılaşacak, final müsabakası ise 13 Mayıs’ta oynanıyor.

Burhan Eşer’in Hemşeri Vefası

Diyarbakır karması, ilk maçında Adana karmasını 5-2 mağlup ederek önemli bir galibiyete imza attı. Erzurumspor’da forma giyen Diyarbakırlı futbolcu Burhan Eşer, maçı izleyerek hemşerilerine yakın ilgi gösterdi ve takımla birlikte resim çekti.

Müsabakalar sonunda birinci olan bölge karması takım, 4-10 Ekim tarihlerinde Bulgaristan'da düzenlenecek UEFA Regions Cup Turnuvası'nda Türkiye'yi temsil etme hakkını kazanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.