Diyarbakır Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği üyeleri seçime gitti

Diyarbakır Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği üyeleri seçime gitti
Diyarbakır’da geçtiğimiz ay yaşanan kavga nedeniyle ertelenen Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği 4. Olağan Genel kurulu yapıldı. 3 liste halinde gidilen Genel kurulda Abdullah Çetinkaya yeniden başkan seçildi.

TİGRİS HABER - Diyarbakır İl Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği’nin 4. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Sezai Karakoç Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen kongrede mevcut başkan ve başkan adayı Abdullah Çetinkaya Yeşil Liste, Başkan adayı Süleyman Aslan kırmızı liste, bir diğer başkan adayı Mehmet Şükrü Seyhan ise Beyaz listeden yarıştı. Seçimlerde 207 üye oy kullandı. Sandıkların açılmasından sonra yapılan oy sayma işleminde mevcut başkan ve Başkan adayı Abdullah Çetinkaya 97 oy alarak, yeniden başkanlığına seçildi.

Başkanlığa yeniden seçilen Abdullah Çetinkaya, kendisini yeniden başkan olarak göreve layık gören üyelere teşekkür etti. Kendisine oy vermeyenlere de teşekkür eden Başka Çetinkaya, tüm üyelere eşit mesafede yaklaşarak, çalışmalarına kaldığı yerden devam edeceğini söyledi.

Sizler gibi bizde sektörün içindeyiz

Birlik yönetimi olarak geldikleri günden bu yana kapıların menteşelerini söktüklerini hatırlatan Başkan Çetinkaya, “Ulaşılamayan adam değil sizinle sevilen ve üzülen adam olduk. Kravatı sizleri en iyi şekilde temsil etmek için takıyoruz. Sizler gibi biz de hayvancılık yapıyoruz, birlik kazanınca bu da sizlere hizmet olarak geri dönecektir, bölgemizdeki sorunları bilen kişiyiz, sorun çözücüyüz, bundan sonra da sizlerin desteği ile el ele yürüyeceğiz” dedi.

Bu arada Başkan Adayları Süleyman Aslan ve Mehmet Şükrü Seyhan da seçim sonrası Başkan Çetinkaya’yı tebrik ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.