Diyarbakır MEM yeni binasına taşınıyor

Diyarbakır MEM yeni binasına taşınıyor
Yaklaşık 20 yıldan bu yana Merkez Yenişehir İlçesi’nde hizmet veren Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürlüğü binası, ihtiyaca cevap veremediği gerekçesiyle Kayapınar İlçesi’nde yapılan yeni hizmet binasına taşınıyor.

Sait Bayram - Özel

TİGRİS HABER - Yaklaşık 20 yıldan bu yana Merkez Yenişehir İlçesi’nde hizmet veren Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürlüğü binası, ihtiyaca cevap veremediği gerekçesiyle Kayapınar İlçesi’nde yapılan yeni hizmet binasına taşınıyor. Mevcut İl Milli Eğitim Müdürlüğü binasının Yenişehir ve Sur İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine tahsis edileceği öğrenildi.

Diyarbakır Merkez Yenişehir İlçesinde bir dönem Dicle Üniversitesi Eğitim Fakültesi olarak kullanılan 40 yıllık İl Milli Eğitim Müdürlüğü Hizmet binası 20 yıldan sonra ihtiyaca cevap vermediği gerekçesiyle taşınıyor.

Milli Eğitim Bakanlığı’nca Merkez Kayapınar ilçesi Fırat Bulvarı’nda Adnan Menderes Anadolu Lisesi’nin yakınlarında yaptırılan 4 katlı binaya taşınacak olan Milli Eğitim İl Müdürlüğü hizmet binası burada hizmet verecek.

Bugünden itibaren başlayan yeni hizmet binasının taşınma işleminin Cuma gününe kadar tamamlanması bekleniyor.

Sur ve Yenişehir Müdürlüğü’ne tahsis

Mevcut A ve B bloktan oluşan Hizmet binasının Sur ve Yenişehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine tahsis edileceği öğrenildi. Bir diğer iddialara göre, bazı bölümlerinde İmam Hatip Lisesi pansiyonu olarak kullanılacağı belirtildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum