Diyarbakır Spor Lisesi’nden büyük başarı

Diyarbakır Spor Lisesi’nden büyük başarı
İstanbul'da yapılan Kickboks Dünya Kupası Şampiyonasına Diyarbakır Spor Lisesi katılım sağladığı 4 sporcu öğrencisiyle, 2 Altın 2 Bronz madalya olmak üzere toplamda 4 madalya kazanarak büyük başarıya imza attı.

Şehmus Kızılaslan

TİGRİS HABER - Diyarbakır Spor Lisesi Türkiye’de bir çok branşlarda aldığı, sportif başarılarla adından sık sık söz ettirmeyi başardı.

İstanbul'da yapılan Kickboks Dünya Şampiyonası ve Uluslararası Akdeniz Kickboks Şampiyonası'na katılan Spor Lisesi öğrencilerinden Genç bayanlarda 60 kiloda yarışan Ecem Naz Ertaş, Dünya Kupası Şampiyonu, Uluslararası Kickboks Şampiyonası'nda genç bayanlar 65 kiloda Bejna Pektaş ile birlikte şampiyon olarak altın madalyanın sahibi olurken, Zeynep Naz Ak 65 kiloda bronz madalya, Mine Bozyel da Bronz madalya kazanan diğer sporcular oldular.

"Özveriili Çalışmaların Meyvelerini Topluyoruz "

Okul olarak her branşta iddialı ve başarılı olduklarını belirten Diyarbakır Spor Lisesi Müdürü Çerkez Selimoğlu, öğrencilerinin Kickboksta elde ettiği başarıların Diyarbakır adına gurur verici bir tablo olduğuna dikkat çekti.

İl Milli Eğitim Müdürü Murat Küçükali'nin her konuda destek verdiğini, okuldaki öğretmen ve eğitimci kadrosunun büyük bir özveriyle çalıştığını ifade eden Selimoğlu,"Sporu çok seven, gençlerin başarısını önemseyen ve her konuda tam destek veren bir İl Milli Eğitim Müdürümüz var. Alanlarında uzman olan öğretmen ve eğitimci arkadaşlarımız da büyük emek veriyor. Bir çok branşta yetenekli öğrencilerimiz var. Kickbokstaki tarihi başarılarıyla bizleri gururlandıran ve Diyarbakır'ı zirveye taşıyan öğrencilerimizi en kalbi duygularımla tebrik ediyorum " ifadelerine yer verdi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.