Diyarbakır Spor Lisesine bisiklet desteği

Diyarbakır Spor Lisesine bisiklet desteği
Diyarbakır Spor Lisesi, 2023-2024 Okullar arası Bisiklet Yarışması'nda bölge şampiyonu olduğu için Türkiye yarı finallerine katılmak üzere 10-13 Mayıs tarihleri arasında Şanlıurfa'ya gidiyor.

Özel- Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Diyarbakır'ı bölge şampiyonasında temsil edecek olan Spor Lisesi bisiklet takımına 10'u müsabaka ve 10'u da antrenman olmak üzere toplamda 20 yeni ve modern bisiklet verildi.

diyarbakir-spor-lisesine-bisiklet-destegi-1.jpg

‘Türkiye Bisiklet şampiyonasına adımızı yazdıracağız’

Bisiklet sporunu yaygınlaştırmak ve öğrencileri buna teşvik etmek amacıyla ciddi çalışmalar yaptıklarını belirten, Diyarbakır Spor Lisesi Müdürü Çerkez Selimoğlu, desteklerinden dolayı İl Milli Eğitim Müdürü Murat Küçükali'ye ve Diyarbakır Genclik ve Spor İl Müdürü Nüammer Uslu'ya teşekkür ederek,

diyarbakir-spor-lisesine-bisiklet-destegi-2.jpg

"Diyarbakır'ı, Şanlıurfa'da yapılacak olan bölge şampiyonasında en iyi şekilde temsil ederek, Kocaeli'de yapılacak olan Türkiye finallerine adımızı yazdıracağımıza inanıyorum. İyi bir ekibimiz var. 4 takımdan oluşan 35 sporcu öğrencimiz ile katılım sağlayacağımız bölge yarı finallerine, şampiyon olarak 21 -23 Mayıs 2024 tarihleri arasında Kocaeli'de yapılacak olan Türkiye Bisiklet şampiyonası finallerine katılarak başarı elde edeceğimize inanıyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.