Diyarbakır Spor Lisesi’nin büyük başarısı

Diyarbakır Spor Lisesi’nin büyük başarısı
Diyarbakır Spor Lisesi, Diyarbakır'da devam eden okul sporları organizasyonunda 3 şampiyonluk birden kazandı.

Mevlüt Bağırmaz

TİGRİS HABER- Hentbolda hem erkeklerde ve kızlarda, basketbolda da kızlarda il birinciliği elde ettiklerini belirten Spor Lisesi Müdürü Çerkez Selimoğlu,"Başarı elde eden sporcularımızı ve hocalarımızı tebrik ediyorum" dedi. Diyarbakır Spor Lisesi, Diyarbakır'da İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü organizasyonuyla gerçekleşen okul sporlarında üç kategoride şampiyonluk elde etti.

b5812251-123d-468f-806a-3d98e97d6078.jpgSpor Lisesi takımları, hentbolda hem kızlarda ve erkeklerde şampiyon olurken, basketbolda ise kızlarda şampiyonluk ipini göğüsledi.

Şanlıurfa'ya Gidecekler
İl şampiyonu olan Diyarbakır Spor Lisesi hentbol ve basketbol takımları , Şanlıurfa'da yapılacak bölge şampiyonasında Diyarbakır'ı temsil edecek.

0e57b0f8-156a-4d4a-92ac-5e3d4b3aebee.jpg

Elde edilen başarı nedeniyle sevinçli olduklarını belirten Diyarbakır Spor Lisesi Müdürü Çerkez Selimoğlu,"2023-2024 Okul Sporları müsabakalarında Diyarbakır Şampiyonu olan kız-erkek hentbol ve kız basketbol takımlarımızı tebrik ederiz. Grup müsabakalarında ilimizi Şanlıurfa’da temsil edecekler. "değerlendirmesinde bulundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.