Diyarbakır takımları kritik virajda

Diyarbakır takımları kritik virajda
Ligde zor günler geçiren Amedspor ve Diyarbekirspor, bu hafta sonu ligdeki geleceklerini tayin edecek önemli maçlara çıkacak.

Ligde zor günler geçiren Amedspor ve Diyarbekirspor, bu hafta sonu ligdeki geleceklerini tayin edecek önemli maçlara çıkacak. Amedspor, ligin iddialı ekiplerinden Afyonspor’la Diyarbakır’da karşılaşırken, Diyarbekirspor da şampiyonluk adayı Darıca Gençlerbirliği’ne konuk olacak.

Amedspor, Bunalımdan Çıkmak İstiyor

2.Lig Beyaz Grup’ta geride kalan 12 maçta sadece 11 puan toplayabilen Amedspor, ligin üst sıralarını zorlayan Afjet Afyonspor’la önemli bir 90 dakikaya çıkacak. Hedef, 3 puan alıp çıkışa geçmek ve geçen hafta deplasmanda alınan 5-0’lık Tarsus İdman Yurdu yenilgisini unutturmak.

diyar-takimlar-(2).jpeg

Pazar günü Yeni Diyarbakır Stadı’nda  saat 13.00’da Amedspor-Afjet Afyonspor karşılaşmasını Ankara bölgesi hakemi Gürel Uzuner yönetecek. Kayseri’den Suha Adıyaman ve Düzce’den Gökhan Coşar’ın yardımcı hakemlik yapacağı karşılaşmada 4.hakemlik görevini Zonguldak’tan Eren Gökmen yerine getirecek.

Diyarbekirspor, Çok Kritik Bir Maça Çıkacak

3.Lig 3.Grup’ta son 4 haftada galip gelemeyen Diyarbekirspor, zirve yarışında kritik öneme sahip olan bir 90 dakikaya hazırlanıyor. Yeni teknik heyeti ile çıktığı ilk maçta geçen hafta evinde Somaspor’a 2-1 yenilerek şok yaşayan Yeşil-Kırmızılı takım Kocaeli’nden 3 puanla dönerek çıkışa geçmeyi hedefliyor.

Darıca Gençlerbirliği- Diyarbekirspor karşılaşması da  Pazar günü  oynanacak ve Darıca İlçe Stadı’nda saat 13.30’da başlayacak. Ordu’dan Volkan Şeker’in orta hakemlik yapacağı maçta Giresun’dan  Mürvet Yavuztürk ve Ordu’dan Esma Aydın yardımcı hakemlik görevinde bulunacak. Maçın 4.hakemi ise Sinop’tan Erdal Yılmaz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.