Diyarbakır takımlarına icra şoku

Diyarbakır takımlarına icra şoku
Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürlüğü, Amedspor ve Diyarbekirspor’un Spor Toto ve TFF neznindeki gelirlerine çeşitli gerekçelerle yaklaşık 750 bin TL icra işlemi uyguladı.

Amedspor ayrıca eski futbolcu ve teknik adamlardan gelen icralar nedeniyle zor günler geçiriyor.

Zor günler yaşıyorlar

Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürlüğü’nün Yeni Diyarbakır Stadı’nda maçların oynanması için yapılan protokolde yer alan ödeme koşullarına uymadığı gerekçesiyle Amedspor’a 240 bin TL icra işlemi uygulaması ve yine Yeni Diyarbakır Stadı’nda oynadığı maçlarda stadyum ekipmanlarına taraftarlar tarafından verilen zararın için Diyarbekirspor’a 477 bin TL icra işlemi başlattığı bildirildi.

Spor Toto ve TFF neznindeki gelirlerine icra konulan iki kulüp de bu gelirleri kullanamıyor.

Eski futbolcular için icra

Her iki kulüp de futbolcular, teknik heyet alacakları ve diğer giderler için verdiği sözleri yerine getiremiyor.

Amedspor, ayrıca eski futbolculardan gelen icra işlemleri nedeniyle zor günler geçiriyor. Son olarak Keçiörengücü, futbolcu Muhammed Yılmaz’ın bonservis parası ödenmediği için Amedspor için icra takibi başlatmıştı.

Kaynak arayışlarına devam

Teknik heyet, futbolcu ve diğer borçlar için acil olarak 2 milyon TL kaynağa ihtiyacı olan Amedspor yönetimi arayışlarını sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi yönetimi ile görüşen ancak kısa vadede gerekli desteği alamayan yönetim, Almanya’dan yapılan destek gecesinden elde edilen geliri ve bulunacak diğer kaynaklarla ödeme yapmayı planlıyor.

Futbolcular, sezon sonu için verilen ödeme sözlerinin yerine getirilmesini beklerken, kulüp çalışanları da aynı şekilde yönetimden gelecek haberi bekliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.