Diyarbakır takımlarının grupları belli oldu

Diyarbakır takımlarının grupları belli oldu
TFF 2. Lig kura çekimleri yapıldı. Diyarbakır temsilcisi Amedspor beyaz grupta, Diyarbekirspor ise kırmızı grupta mücadele edecek.

TİGRİS HABER - 2022-2023 Sezonu TFF 2. Lig gruplarında yer alacak takımlar bugün yapılan kura çekimi ile belirlendi. TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirilen kura çekimine Türkiye Futbol Federasyonu 2. ve 3. Lig Kulüplerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Can, TFF Genel Sekreter Yardımcısı Özcan Şepik, Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın, kulüp başkanları ve temsilcileri katıldı.

2022-2023 sezonunda TFF 2. Lig; Beyaz ve Kırmızı Grup olarak iki gruba ayrılırken, Kırmızı Grup'ta 20, Beyaz Grup'ta 19 takım yer alıyor. TFF 2. Lig'de müsabakalar, 27-28 Ağustos 2022 tarihlerinde oynanacak maçlar ile başlayacak ve normal sezon 29 Nisan 2023'te sona erecek.

gruplar-belli-oldu-tigris.jpg

Can açıklama yaptı

TFF 2. ve 3. Lig Kulüplerinden Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Volkan Can, grupların belirlendiği kura çekiminde bir konuşma yaptı. Can, "Burası çok farklıymış, uzun yıllar yanınızdaydım, şimdi bu taraftayım. Ancak bilin ki ben her zaman sizin yanınızdayım. Uzun yıllar Kırklarelispor kulübü başkanlığını üstlendim, aynı zamanda 2. ve 3. Lig kulüpler Birliği Başkanlığı yaparak sizlerle beraber oldum. Şimdi de sizleri temsilen, 2. ve 3. Liglerden Sorumlu TFF Yönetim Kurulu üyesi olarak karşınızdayım. Bu görevi bana tevdi eden Sayın Federasyon Başkanımız Mehmet Büyükekşi'ye teşekkür etmek istiyorum. Sağ olsun, inandı, güvendi, bu görevi bize verdi." (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.