Diyarbakır, Travel Turkey İzmir Fuarında tanıtılıyor

Diyarbakır, Travel Turkey İzmir Fuarında tanıtılıyor
Diyarbakır’ın partner il olarak katıldığı Travel Turkey İzmir Fuarın açılışı gerçekleştirilen törenle yapıldı. 

Tigris Haber- Diyarbakır’ın partner il olarak katıldığı Travel Turkey İzmir Fuarın açılışı gerçekleştirilen törenle yapıldı. 


Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası( DTSO) Başkanı Mehmet Kaya ve Yönetim Kurulu üyeleri bu yıl 12. düzenlenen Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı ve Kongresinin açılışına katıldı. Fuar da Diyarbakır standında kentimizin tarihi yapıları ve yöresel lezzetlerini ziyaretçileriyle paylaşacak. 


İzmir Fuar Merkezinde yapılan ve turizm sektörünü bir araya getiren fuara,  Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy,  Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO), Dicle Üniversitesi, DTB, DESOB, ilçe Belediye Başkanlıkları ve bu çerçevede Diyarbakır’da faaliyet gösteren dernek temsilcileri de  katılım sağladı. 

diyarbakir-fuar.jpg


Fuarın açılışında konuşan Diyarbakır Valisi Güzeloğlu, “Turizm adına çok önemli gelişmelerin kazanıldığı bu dönemde fuarımızın, ülkemizin turizm etkinliklerine katkı sağlayacağına inanıyorum. 33 medeniyete ev sahipliği yapan, her alanda görkemli geçmişle sizleri kucaklayan Diyarbakır adına bu fuarın önemli kazanım olduğuna inanıyorum” dedi.


İzmir fuar merkezinde düzenlenen Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı ve Kongresi 6-8 Aralık tarihleri arasında ziyaretçilerini bekliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.