Diyarbakır TSO, Ergani'de temsilcilik açtı

Diyarbakır TSO, Ergani'de temsilcilik açtı
Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO), ilçelere yönelik faaliyetlerini sürdürüyor. Ergani ilçesinde odaya bağlı Ticaret Sicil Müdürlüğü Temsilciliği'nin açılışı gerçekleştirildi.

TİGRİS HABER - Üyelerine verdiği hizmetlere bir yenisini daha ekleyen DTSO, Ergani ilçesinde bulunan üyelerine Diyarbakır’a gelmesine gerek kalmadan Ticaret Sicil ile ilgili bütün işlemlerini Temsilcilik bünyesinde kurulan Ticaret Sicil Müdürlüğü Temsilciliği’nde yapmasına olanak sağladı. Ergani Ticaret Sicil Müdürlüğü Temsilciliği’nin açılışına Ergani Kaymakamı Ahmet Karaaslan, DTSO Meclis Başkanı Celalettin Birtane, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya ve Meclis Üyeleri katıldı.

dtso-kaya-tigris.jpg

Ergani , Dicle, Eğil, Çüngüş ve Çermik Sicil Hizmetleri için artık Diyarbakır’a gelmeyecek

Açılış töreninde konuşan DTSO Yönetim Kurulu Başkanı Kaya, “Ergani Kaymakamı Ahmet Karaaslan’a ilçemizde temsilcilik açılması için verdiği desteklerden dolayı Odamız adına teşekkür ediyorum. Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odasında yapılan tüm işler artık Ergani Ticaret Sicil Müdürlüğü Temsilciliği’nde de yapılacaktır.  Ergani’den,  Eğil’den, Dicle’den, Çermik’ten ve Çüngüş’ten Üyelerimiz Diyarbakır’a gelmeden tüm işlemlerini gelip buradaki Ticaret Sicil Müdürlüğü Temsilciliği’nde yapabilecek. Odamızca hizmet verilen KOSGEB, KGF gibi kuruluşlarında temsilciliklerini de  burada açacağız. Buradaki temsilciliğimiz tek tek üye ve henüz kayıt yaptırmamış işletmeleri ziyaret edecek.  Kayıt dışı olan işletmelerin kayıt olmaları durumunda yararlanabilecekleri teşvik ve krediler hakkında bilgiler verecektir. Bu vesileyle Ergani Ticaret Sicil Müdürlüğü Temsilciliğimizin ilimize, Ergani’ye  tüm üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

DTSO Meclis Başkanı ise Birtane, “Sivili Toplum Kuruluşları ile Kamu Kurum Kuruluşlarının asıl varlık nedenleri doğru temelde halka hizmet etmektir. Bugün Ergani’de bunu gerçekleştiriyoruz. Üyelerimizin tüm ihtiyaçlarını Diyarbakır’a gelmeden bu temsilcilikte yaparak zamandan maddi ve manevi bir tasarruf elde edecektir. Temsilciliğin hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

“Ergani bir merkezdir”

Ergani Kaymakamı Karaaslan,”Ergani’deki insanlarımız Ticaret Sicili Tescil işlemleri için Diyarbakır’a gitmeden buradan yapabilmesi için bizlerde destek sağladık. Bunu burada yapmamızın sebebi Ergani’nin bir merkez olmasıdır. Dicle, Eğil, Çüngüş ve Çermik’teki iş insanlarımız Diyarbakır’a gitmeden bütün işlemlerini burada yapabilecek. Ergani’de temsilciliğin açılmasında katkı sunan DTSO Yönetimine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.