Diyarbakır Valisi Karaloğlu'ndan Bayram mesajı

Diyarbakır Valisi Karaloğlu'ndan Bayram mesajı
Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Vali Karaloğlu mesajında, bereketin, hoşgörünün, kardeşliğin ve paylaşmanın yoğun olarak yaşandığı bir Kurban Bayramı'na daha erişmenin mutluluğunun yaşandığını bildirdi.

TİGRİS HABER - Diyarbakır'ın, ülkenin ve tüm İslam aleminin Kurban Bayramı kutladığını ifade eden Karaloğlu, bayramın kırgınlıkları bir tarafa bırakarak, sevgi, saygı, hoşgörü, birlik ve beraberlik duygularının pekiştiği, yardımlaşmanın en üst düzeye çıktığı en özel günler olduğunu belirtti.

Karaloğlu, şunları kaydetti:

"Milletçe bir arada her türlü güzelliği yaşadığımız bu özel günler; dostlarımız, akrabalarımız, hastalarımız ve büyüklerimizin ziyaret edildiği; yetimlere, buruk gönüllere ve muhtaçlara yardım elinin uzatıldığı; çocukların sevindirildiği önemli bir fırsat olarak görülmelidir. Bizi asırlardır birbirimize bağlayan, birbirimize kardeş kılan bu yardımlaşma ve dayanışma ruhudur. Mübarek Kurban Bayramı'nın şehrimize, ülkemize ve tüm İslam alemine barış, huzur, sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesini diler, bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım. Allah'tan hepimizi nice bayramlara sağlıkla, esenlikle, huzurla kavuşturmasını diliyorum." (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.