Diyarbakır voleybolda birinci lige çıktı

Diyarbakır voleybolda birinci lige çıktı
Diyarbakır merkez Yenişehir İlçe Belediye takımı, Konya’da düzenlenen Play Off maçlarını grup lideri olarak tamamlayarak 1. Lige yükselmeye hak kazandı.

Murat Özbilek

TİGRİS HABER - Konya’da yapılan 2. Lig Play Off yarı final müsabakalarında 3’te 3 yaparak grubunu lider tamamlayan Yenişehir Belediyesi erkek voleybol takımı, 5-7 Mart tarihlerinde yapılan grup müsabakalarını lider tamamlayarak 1. lige yükseldi.

Düzenlenen törende Yenişehir ekibinin kupasını Voleybol Federasyonu AS Başkanı Ahmet Göksu verdi. Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Murat Beşikci lig ikincisi olan Gaziantep Gençlikspor kulübünün madalyalarını verdi.

voleybol-diyarbakir-tigris.jpgYenişehir Antrenörü Ahmet Eser Zorlu, “Uzun bir süreçten sonra verdiğimiz emeklerin karşılığını aldığımız için çok mutluyuz. Bu süreçte desteklerini esirgemeyen Yenişehir kaymakamı ve belediye başkan vekili sayın Murat Beşikci’ye, yönetim kurulumuza ve teknik heyetimize teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki yıl kentimizi en iyi şekilde temsil etmek için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.