Diyarbakır Yeşil Yıldız Derneği’nden eğitime destek

Diyarbakır Yeşil Yıldız Derneği’nden eğitime destek
Merkezi Diyarbakır’da bulunan Yeşil Yıldız Bağımlılıklarla Mücadele Derneği Başkanı Yahya Öger, Elazığ Yazıkonak Beldesinde bulunan 2 ilkokul, 2 ortaokul ve bir liseye kaynak ve kitap desteğinde bulundu.

TİGRİS HABER - Yeşil Yıldız Bağımlılıklarla Mücadele Derneği, Elazığ Yazıkonak Beldesinde bulunan 2 ilkokul 2 ortaokul ve bir liseye 60 bin kaynak kitap 5 bin okuma kitabı hediye etti.

“Ciddi bir kitap takviyesi oldu”

Yazıkonak Belediye Başkanı Hatif Çadırcı beldede bulunan okul kütüphanelerinde ciddi bir kitap takviyesi olduğunu belirterek: “Yazıkonak başta olmak üzere diğer belde öğrencilerine 60 bin yardımcı ders kitabı ve kaynak kitap göndererek Yeşil Yıldız Bağımlılıklarla Mücadele Derneği en büyük destekçimiz oldu. Bununla beraber diğer bağışçılarımız 5 okulumuzun kütüphanesine takriben  biner kitap bağışında bulundular. Beldemizde bulunan okul kütüphanelerine ciddi bir kitap takviyesi oldu” dedi.

Yeşil Yıldız Bağımlılıklarla Mücadele Derneği Başkanı Öger ise, Bu tür çalışmaların dönem dönem diğer iller ve  ilçelerde de devam edeceğini kaydetti. (Haber Merkezi)

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.