Diyarbakır Yolspor ligde liderliğini sürdürüyor

Diyarbakır Yolspor ligde liderliğini sürdürüyor
Diyarbakır’da 36 golün atıldığı Süper Amatör ligi A grupta lige lider olarak başlayan ve halen lider durumda bulunan Diyarbakır Yolspor, Çermik deplasmanında Çermikspor'u 4-3' lük skorla yenerek yoluna tam gaz devam ediyor.

TİGRİS HABER Süper Amatör liginde 14'ncü haftaya girerken, A grupta mücadele eden ligin başlamasından bu haftaya kadar 37 puanla lider olarak götüren, Diyarbakır Yolspor deplasmanda karşılaştığı Çermikspor'u 4-3 lük net bir skorla yenerek şampiyonluk yarışını sürdürüyor.

Deri, “Hedefimiz BAL ligine çıkmak”

Bu karşılaşma sonrası lider Yolspor ligde 14 maçta 12 galibiyet, 1 Beraberlik, 1 mağlubiyet alarak 37 puanla, 2’nci sırada yer alan yakın takipçisi olan Bismil 21 sportif Faaliyetlerine 6 puan fark yapmış durumda.

Yolspor’un uzun yıllar Formasını terleten ve takımın başında bulunan tecrübeli antrenörü Mehmet Deri, maç sonrası yaptığı değerlendirmesinde, “Sezonun ilk karşılaşmasından bugüne kadar halen ligde lider olarak devam ediyoruz. Devre arasında, 3 sporcuyu kadromuza takviye olarak kattık. Bu zorlu ligde mücadelelerimizi sezon sonuna kadar sürdürmek ve Şampiyon olarak ipi göğüslemek istiyoruz. Çermik deplasmanında oynadığımız zorlu karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak çok önemliydi.

Bizim hedefimiz belli, BAL ligine, oradan da 3 lige çıkmak için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.