Diyarbakır Yurdum spor başarıdan başarıya koşuyor

Diyarbakır Yurdum spor başarıdan başarıya koşuyor
Diyarbakırda Düzenlenen Sokak Basketbol Şampiyonasında Diyarbakır Yurdum spor kulübü tüm rakiplerini yenerek Bölge şampiyonu oldu.

Şehmus Kızılaslan

TİGRİS HABER - Diyarbakır düzenlenen 10 takım katılımıyla, gerçekleşen, sokak Basketbol bölge şampiyonasında Diyarbakır Yurdum Spor kulübü her yıl gibi bu yılda hem kadınlarda Hemde Erkeklerde şampiyon olarak tamamladı.

ys1.jpg

Yurdum spor kulübü 2 kadın Takımı ve 2 Erkek Takım kafilesiyle Siirt’e 24- 30 Haziran tarihleri arasında yapılacak olan Türkiye Sokak Basketbol Yarı Finallerinde Diyarbakır'ı temsil edecek.

ys2.jpg

Türkiye Sokak basketbol Finallerine 12 takım gidecek.

Siirt'te 24-30 Haziran Tarihleri arasında yapılacak olan Türkiye Sokak Basketbol yarı finallerine Türkiye genelinde 24 il katılacak.

ys3.jpg

Yapılan Yarı final müsabakalarında Başarı elde eden, 12 Takım ise Sivas'ta yapılması planlananTürkiye Sokak Basketbol Şampiyonası Finallerine adını yazdıracak

ys4.jpg

Kulüp Başkanı Çetin'e desteklerinden dolayı Teşekkür edildi.

Diyarbakır Yurdumspor Kulüp Basketbol Antrenörü Utku Çetin Yaptığı açıklamasında "Her zaman her yerde bizlere desteklerini esirgemeyen,Kulüp Başkanı Aydın Çetin'e ve Başkan Yardımcısı Baki karabuluta çok teşekkür ediyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.