Diyarbakır’a Briç Turnuvası’nda şampiyonluk kupası

Diyarbakır’a Briç Turnuvası’nda şampiyonluk kupası
Cumhuriyet’in 102. yılı, bu yıl zeka ve strateji dolu bir organizasyonla kutlandı.

Özel Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - Cumhuriyet’in 102. yılı, bu yıl zeka ve strateji dolu bir organizasyonla kutlandı. 1-2 Kasım 2025 tarihlerinde Ankara Yenimahalle Spor Kompleksi’nde düzenlenen Cumhuriyet Kupası Briç Turnuvası, Türkiye’nin dört bir yanından gelen 199 briç ustasını bir araya getirdi.

Dostluk ve rekabetin aynı masada buluştuğu turnuva, büyük bir heyecan ve centilmenlik atmosferinde geçti. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Briç Turnuvası adıyla gerçekleştirilen organizasyonda, birinciliği Diyarbakır 21 Briç Spor Kulübü’nün lisanslı sporcularıAçık ikili turnuvada tüm rakiplerini yenerek kupayı Diyarbakır’a kazandırdılar

diyarbakira-bric-turnuvasinda-sampiyonluk-kupasiddd.png

Diyarbakır 21 Briç Spor Kulübü’nün lisanslı sporcularışampiyonluk kupasında büyük mücadele vererek Diyarbakır’a kazandıran,Mehmet Yasin Aksu ve Hasan Görmüş çifti çok mutlu olduklarını dile getirdi.

Diyarbakır Briç Spor Kulübü Başkanı Süleyman Karakaya, briçin Diyarbakır'daki köklü geçmişine dikkat çekerek şunları söyledi. “Cumhuriyet Bayramı’nı sporla taçlandırmanın mutluluğunu yaşadık. Cumhuriyet’imizin 102’nci yılını, sporun birleştirici gücüyle kutladık. Briç Turnuvası bu özel kutlamaların anlamlı bir parçası oldu. Bu oyunda sabır, disiplin ve strateji ön plandaydı. Ancak kazanan sadece başarı değil, dostluk oldu. Bu güzel birlikteliği sürdürmeyi hedefliyoruz” Başkan Karakaya, ayrıca kulübün şampiyon sporcuları Mehmet Yasin Aksu ve Hasan Görmüş’ü gösterdikleri üstün performanstan dolayı tebrik etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.