Diyarbakır’a TASK’tan anlamlı ödül

Diyarbakır’a TASK’tan anlamlı ödül
Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASK) , geçen sezon U-14 Türkiye Gençler Futbol Şampiyonası'nda Türkiye ikincisi olarak tarihi bir başarıya imza atan Diyarbakır İnter Futbol Kulübü'nü ödüllendirdi.

TİGRİS HABER - 25 bin TL değerindeki ödül çeki TFF Bölge Müdürü Serkan Bayhan ve ASKF Başkan Remzi Dayan tarafından başarılı kulübün tesisleri ziyaret edilerek takdim edildi.

Alt yapı konusundaki başarılı çalışmalarıyla son yıllarda yıldızı parlayan, profesyonel liglere bir çok oyuncu kazandıran ve geçen sezon U-14 kategorisinde Türkiye ikincisi olan Diyarbakır İnter Futbol Kulübü'ne Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASK) tarafından ödül verildi.

eb81d427-7834-4f33-859c-1e2c50b0cba1-001.jpegKulüp tesislerini ziyaret eden Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Diyarbakır Bölge Müdürü Serkan Bayhan , Diyarbakır Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Remzi Dayan, ASKF Başkan Yardımcısı Metin Kale ve ASKF yönetim kurulu üyeleri,bu anlamlı başarıdan dolayı bir kez daha tebriklerini ileterek ödül çekini kulüp yöneticilerine teslim etti.

"Amacımız Oyuncu Yetiştirmek "

"Diyarbakır'da bir tek çocuğun dahi yetişmesine vesile olursak bundan mutluluk duyarız " diyen Diyarbakır İnter Futbol Kulübü yöneticileri, ödül için TASK Başkanı Ali Düşmez ve yönetimine , ziyaret ve ödül takdimi için de TFF Bölge Müdürü Serkan Bayhan ve ASKF yönetimine teşekkür etti.

Ödül takdiminden sonra kulübün tesislerini inceleyen TFF Bölge Müdürü Serkan Bayhan ile ASKF Başkanı Remzi Dayan ve yönetim kurulu üyeleri, alt yapıya verilen önem nedeniyle kulüp yönetimini ve teknik heyeti kutladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.