Diyarbakır’a Türkiye’nin en büyük Burger King Şubesi açılıyor

Diyarbakır’a Türkiye’nin en büyük Burger King Şubesi açılıyor
Türkiye’nin en büyük Fast Food zinciri Burger King’in 702’inci şubesi Diyarbakır’da açılıyor.

TİGRİS HABER - Bin 500 metrekarelik hizmet alanı, ferah ve modern mekânı, çocuk oyun alanı, 150 araçlık açık ve ücretsiz otoparkı, bin metrekare peyzaj alanı ve 750 kişiye aynı anda hizmet verebilme kapasitesiyle Diyarbakır’da açılıyor. Yüksek Harita Mühendisi Diyarbakırlı iş insanı Asım Tuncay, yatırımcı birkaç arkadaşıyla birlikte Diyarbakır’a Türkiye’nin en büyük Burger King şubesini açıyor.
a5a.jpg

Diyarbakır’a 25 milyon TL’lik yatırımı

2 Temmuz’da açılışı yapılacak Fast Food zincirine Diyarbakır’dan eklenecek en büyük şube için 25 milyon TL harcandı. 40 kişilik istihdamın sağlanacağı ve Burger King’in 702’inci şubesi olarak açılacak restoran aynı anda 750 kişiye hizmet verebilecek. 150 araçlık ücretsiz otoparkı ile müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutma anlayışı ile dizayn edilen işletme, Türkiye’deki yüzlerce şube arasında ferah ortamı ile göz dolduruyor.

25 yıllık iş hayatında Türkiye’nin dört bir yanında mühendislik hizmeti veren Diyarbakırlı iş insanı Tuncay, gelişen, değişen yaşam ve çalışma koşullarının ihtiyaç haline getirdiği yeni bir işletmecilik anlayışıyla kentte hizmet üretmeye başlayacak.
a2a.jpg

10 yıldır kentte turizm işletmeciliği sektöründe de görünür olan Tuncay, 25 yıllık iş yaşamında edindiği tecrübelerden insanların hayatın yoğun akışı ve temposundan kaynaklı yemek yemeğe yeterli zaman ayıramadığını ifade ediyor.

‘Aynı anda 750 kişiye hizmet verebileceğiz’

Diyarbakır kültürü ile uyumlu bir konseptle yeni bir Fast Food anlayışını kente kazandırmaya çalıştığını belirten Tuncay, sözlerini şöyle sürdürdü: “ Diyarbakır’a yaraşır yeni bir restoran yapmaya karar verdim. Yaptığımız lokasyon çalışmalarında Diyarbakır’ın gelişme aksında bulunan kent stadyumuna yakın, şehir hastanesi, Karayolları Bölge Müdürlüğü, sağlık kuruluşları ve özel okul alanlarını kapsayacak bir alanda Türkiye’nin en büyük, en güzel ve en özel Burger King restoranını açıyoruz. Türkiye’nin 702’inci şubesi olarak halkımıza hizmet vereceğiz.
a1a.jpg
702 şube içinde bizi en öne taşıyan nitelikleri sıralayacak olursam; 2 bin metrekarelik alanda yaklaşık 150 araçlık ücretsiz otoparkımız, bin metrekare peyzaj alanımızla ve yaklaşık bin 500 metrekare hizmet alanımızla aynı anda 750 kişiye hizmet verebilecek kapasitedeyiz. Bizi en çok sevindiren şey Diyarbakır’ın değerlerine değer katmanın yanı sıra kentin istihdamına az da olsa katkı sunmaktır. İlk açılışta 25 kişilik istihdamımızı kısa sürede 40 kişiye çıkarmayı planlıyoruz.”

a6a.jpg
“Dilediğin kadar otur, rahat rahat ye”

Fast food kültürüne karşı oluşan algının tersine bir işletmecilik anlayışı ile hareket edeceklerini, gençlerin ve çocukların ötesinde 7’den 70’e herkese sesleneceklerini ifade eden Tuncay, şunları söyledi: “Sağladığımız güzel, güvenli ve ferah bir ortam sayesinde Fast Food kültürünün “ye ve kalk” anlayışının tersine “dilediğin kadar otur ve rahat rahat ye” konforunu halkımıza sunacağız.”

‘Türkiye’nin en büyük şubesi 2 Temmuz’da açılıyor’

2 Temmuz günü saat 17.00’da Türkiye’nin en büyük Burger King Şubesinin açılışını gerçekleştireceklerini belirten Tuncay, “7’den 70’e tüm halkımızı, sevenlerimizi, dostlarımızı açılışımızda ağırlamaktan mutluluk duyacağımızı ifade etmek istiyorum” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum