Diyarbakır’da altın ve mücevher fuarı açılıyor

Diyarbakır’da altın ve mücevher fuarı açılıyor
Diyarbakır, üçüncü kez düzenlenecek Mezopotamya Mücevher Fuarı ile, altın ve mücevher sektörünün önemli firmalarını ağırlamaya hazırlanıyor.

Tigris Haber- Sereks Fuarcılık tarafından düzenlenecek fuar, 19-20-21 Nisan 2019 tarihlerinde Tüyap Diyarbakır Fuar Merkezi’nde ziyaretçileriyle buluşacak.

mucevher-fuari-(1).jpg

Diyarbakır, üçüncü kez düzenlenecek Mezopotamya Mücevher Fuarı ile altın ve mücevher sektörünün önemli firmalarını ağırlamaya hazırlanıyor. Sereks Fuarcılık tarafından Nuzar Kuyumculuk ve Zerya Gold sponsorluğunda gerçekleşecek fuar, 19-21 Nisan 2019 tarihlerinde Tüyap Diyarbakır Fuar Merkezi’nde ziyaretçileriyle buluşacak.

“Mezopotamya Mücevher Fuarı’nın geçen iki yılda beklediğimiz başarıya ulaşmasından ve yoğun ilgiden dolayı bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirmenin gururu içerisindeyiz” diye sözlerine başlayan Sereks Fuarcılık Genel Müdürü Gökhan Yerdan, “Tüm sektörün ve bölgenin en büyük firmalarının yanı sıra komşu ülkelerden de en büyük sektör temsilcileri bir araya geleceği bu fuarda tüm katılımcı ve ziyaretçiler, sektördeki yenilik ve gelişmeleri yakından takip edecekler, yeni pazarlarda kendilerini tanıtarak rekabette bir adım öne geçme imkanı bulacaklardır. Amacımız, bu fuarı, uluslararası bir ticaret platformu haline getirmek ve bu alanda zirveye taşımak. Bu açıdan sektörde faaliyet gösteren tüm firmalarımızı bu fuara katılıma davet ediyoruz" dedi.

Diyarbakır, bu fuar için her yönüyle hazır…

Mezopotamya Mücevher Fuarı’nın Türkiye'nin dört bir yanından ve çevre ülkelerden kuyumcuların ürünlerini sergilemeye ve alım yapmaya geleceğini belirten Sereks Fuarcılık’tan Faruk Aşık ise “Diyarbakır, stratejik konumuyla Türkiye’nin doğuya açılan kapısı durumundadır. Mezopotamya Mücevher Fuarı, başta çevre iller ile Irak, Suriye ve İran’dan gelecek ziyaretçiler ve üreticiler için bir buluşma noktasıdır. Bu açıdan sektörde faaliyet gösteren tüm firmalarımızı bu fuara katılıma davet ediyorum” dedi. Bu fuarın sektör ve bölge için yeni bir açılım olacağının altını çizen Aşık, sadece bölge illerden değil, sınır komşularından da ilk organizasyona göre daha fazla katılım olması için gereken tanıtımın yapıldığını belirtti.

19 Nisan 2019 tarihinde başlayacak Mezopotamya Mücevher Fuarı, 21 Nisan 2019 tarihine kadar Tüyap Diyarbakır Fuar ve Kongre Merkezi’nde ziyaret edilebilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.