Diyarbakır’da aşırı sis kazaya neden oldu

Diyarbakır’da aşırı sis kazaya neden oldu
Diyarbakır’da, aşırı sis hayatı olumsuz etkilerken, seyir halindeki bir kamyon alt geçit girişinde sisten dolayı kaza yaptı.

Diyarbakır - Sis nedeniyle sabah saatlerinde Ankara ve İstanbul’dan Diyarbakır’a yapılacak uçak seferleri iptal edilirken, bir yük kamyonu da alt geçit girişindeki orta refüje vurarak takla attı. Şanlıurfa-Diyarbakır karayolunda meydana gelen kazada 01 BTC 14 plakalı kamyonun sürücüsünün kazayı küçük sıyrıklarla atlattığı bildirildi.

Kaza nedeniyle bir süre kapalı kalan otogar alt geçidi kamyonun çekilmesi ile yeniden trafiğe açıldı.

Dün akşam geç saatlerde ve sabah erken saatlerde etkili olan sis nedeniyle Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı, sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden vatandaşlara uyarıda bulundu. Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın yaptığı sis uyarısında, “Şu anda Diyarbakır’da hava sıcaklığı eksi 2 derece civarında ve nem oranı yüksek. Aşırı sisten dolayı görüş mesafesi 50 metreye inmiş durumda. Trafiğe çıkacak vatandaşların tedbirli olmasını ve düşük hızda seyretmelerini rica ediyoruz” denildi.
Şehir genelinde etkili olan sis nedeniyle görüş mesafesi yer yer 10 metreye düştü. Aşırı sis nedeniyle sabah erken saatlerde Ankara ve İstanbul’dan Diyarbakır’a düzenlenmesi beklenen uçak seferleri iptal edildi.

kaza-2-002.jpg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.