Diyarbakır’da BAL Derbisi öncesi birlik mesajı
Şehmus KIZILASLAN / Özel Haber
TİGRİS HABER - Diyarbakırspor ile Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Seyrantepe Tesisleri’nde karşı karşıya gelmeye hazırlanırken, TFF Statüsüne göre bir takımın kümeden düşmesi spor kamuoyunda büyük tepkilere neden oldu.

Kader maçı ya devam ya tamam
Sezonun en kritik karşılaşmalarından biri olarak gösterilen bu derbide iki takım da sahaya “ya tamam ya devam” parolasıyla çıkacak. Alınacak sonuç, takımların ligde kalma ya da küme düşme hattındaki kaderini doğrudan belirleyecek.

Başkanlardan fair-play ve birlik vurgusu
Maç öncesinde her iki kulübün başkanları, dostluk ve kardeşlik mesajları verdi. Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Başkanı Baran Yılmaz ile Diyarbakırspor Başkan vekili Şehmus Akyıl bu önemli kritik karşılaşmanın centilmence geçmesi temennisinde bulunarak her iki takıma da başarılar diledi.
Diyarbakır futbolu için kritik 90 dakika
Bu zorlu 90 dakika sonunda kazanan taraf ligde kalma yolunda büyük avantaj elde edecek. Ancak sonuç ne olursa olsun verilen birlik ve beraberlik mesajları Diyarbakır futbolu adına en büyük kazanım olarak görülüyor.




Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.