VİDEO - Diyarbakır’da bayram temizliği

VİDEO - Diyarbakır’da bayram temizliği
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Bayram öncesi 75 yoldaki Selahattin Eyyubi Bulvarı, Mezopotamya caddesinde orta Refüj ve Kavşaklarda temizlik ve düzenleme çalışmaları yapmaya başladı.

Şehmus Kızılaslan

TİGRİS HABER - Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Bayram öncesi 75 yoldaki Selahattin Eyyubi Bulvarı, Mezopotamya caddesinde orta Refüj ve Kavşaklarda temizlik ve düzenleme çalışmaları yapmaya başladı. Ekipler, özellikle çim ve yaban otları temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

whatsapp-image-2024-04-06-at-09-51-19.jpegEl değiştirerek DEM Partiye geçen Diyarbakir Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin bayram öncesi gözle görülür temizlik çalışması dikkatlerden kaçmadı.

whatsapp-image-2024-04-06-at-09-51-19-1.jpegSabahın erken saatlerinde Selahattin Eyyubi bulvarı ve çevresinde Bayram öncesi orta Refüj da biriken Ağaç dalları yaprakları ve uzanan çimlerin temizleme çalışmaları yapılırken, kentin diğer bölgelerinde de bayram öncesi temizliklerin yapıldığı gözlendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum