Diyarbakır'da CHP'ye rekor üye başvurusu

Diyarbakır'da CHP'ye rekor üye başvurusu
Diyarbakır’da, son bir ay içersinde yaklaşık bin kişi CHP’ye üye oldu. Üye olanların yüzde 40’nın kadınlardan oluşması dikkat çekiyor.

Tigris Haber - Özel

TİGRİS HABER - CHP Diyarbakır İl Başkan Yardımcısı Yunus Öztekin, gazetemize yaptığı açıklamada, partilerine çok ciddi bir ilginin olduğunu söyledi.

Üye olanların yüzde 40’ı kadın

Bir ay içerisinde bine yakın başvuru aldıklarını belirten Öztekin, “Gönül Özel’in CHP İl başkanlığına seçilmesinin ardından CHP Diyarbakır’ın her mahallesinde sahaya indi. İl Başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimiz kentin temel sorunlarına değiniyor. Bunu gören halkımızda üye olarak ilgisini gösteriyor. AK Parti, HDP, İYİ Parti gibi partilerden umduğunu bulamayan vatandaşlar partimize başvurarak üye oluyor. Partimizin bölgeye bakışı çok değişti. Bunu insanlarda görüyor. Yönetim olarak kentimizin her sorunu ile ilgilenmeye çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın bu ilgisi bizleri fazlasıyla onurlandırıyor. Halkımızın bize olan güvenini boşa çıkarmamak için canla başla çalışmaya devam edeceğiz. Bir ay içerisinde bin kişiyi üye yaptık. Bunların yüzde 40’ı ise kadınlardan oluşuyor” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum