Diyarbakır'da enkazın taşındığı alanda güvenlik önlemi

Diyarbakır'da enkazın taşındığı alanda güvenlik önlemi
Maraş merkezli depremlerden etkilenen Diyarbakır'da yıkılan binaların enkazlarından alınarak ayrı ayrı dökülen hafriyat polis tarafından korunuyor.

TİGRİS HABER - Maraş merkezli 11 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerde Yenişehir ilçesi Kooperatifler Mahallesi Kurtismailpaşa 2. Sokak'taki Sözel Apartmanı ve Galeria İş Merkezi ile merkez Bağlar ilçesindeki Tesisler Kavşağı'nda bulunan Serin-2 Apartmanı, 5 Nisan Mahallesi'ndeki Yoldaş Apartmanı, Şeyh Şamil Mahallesi'ndeki Dündar Apartmanı ve Mevlana Halit Mahallesi'ndeki Hisami Apartmanı yıkıldı.

tesisak-tigris.jpegYıkılan binaların enkazında yapılan arama kurtarma çalışmalarının ardından iş makineleri aracılığıyla taşınan hafriyat Büyükşehir Belediyesi Dokuzçeltik Hafriyat Alanında ayrılan bölüme ayrı ayrı döküldü.

Hafriyatların her birine hangi binaya ait olduğunu belirten tabelalar yerleştirildi. Polis ekipleri de hafriyat alanında güvenlik önlemi aldı.

sayinsit-tigris.jpegHafriyatta bina sakinlerinden geri kalan fotoğraf, oyuncak, kıyafet, ayakkabı ve ev eşyası olduğu görüldü. (AA)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.