Diyarbakır’da esnafın talebi dinlendi
TİGRİS HABER - Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun, kent genelinde sürdürülen saha ziyaretleri kapsamında Kayapınar ilçesi Yılmaz Güney Caddesi’nde faaliyet yürüten esnaflarla bir araya geldi. Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen programda Eşbaşkanlar, cadde üzerindeki iş yerlerini tek tek ziyaret ederek esnafla sohbet etti, taleplerini dinledi. Eşbaşkanlar, hem esnafın hem de cadde boyunca görüştüğü yurttaşların Kurban Bayramı’nı kutladı.
Esnafın talepleri dinlendi
Ziyaret sırasında esnafın günlük yaşamını ve ticari faaliyetlerini etkileyen sorunlara ilişkin değerlendirmeler yapıldı. Esnaf; ulaşım, çevre düzenlemesi ve ilaçlamaya dair taleplerini Eşbaşkanlara iletti.
‘Raylı Sistem Projesi için yoğun bir çalışma içerisindeyiz’
Eşbaşkanlar Bucak ve Hatun ise yurttaşlarla doğrudan temas kurmaya önem verdiklerini belirterek, kent yönetiminde katılımcılığı esas alan bir anlayışla çalıştıklarını ifade etti. Kentin ihtiyacı olan Raylı Sistem Projesi için yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını vurgulayan Eşbaşkanlar, kentteki asfalt ve ilaçlama çalışmalarına hız vereceklerini, esnafın ilettiği taleplerin çözümü için de ilgili birimlerle paylaşılacağını kaydetti.
Cadde esnafı, gerçekleştirilen ziyaretten memnuniyet duyduklarını ifade ederek, belediye yönetiminin sahada yurttaşlarla bir araya gelmesini önemli bulduklarını dile getirdi.
Ziyarete, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Daimi Meclis Üyelerinin yanı sıra Genel Sekreter Yardımcısı Muhabbet Erdoğmuş ile Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Berivan Güneş de katıldı.
Kaynak:Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi




Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.