Diyarbakır’da Espressolab’ın 100. Mağazası açıldı

Diyarbakır’da Espressolab’ın 100. Mağazası açıldı
Espressolab’ın Türkiye’deki en büyük 2. mağazası Diyarbakır’da açıldı. 20 kişilik istihdamla hizmet sektörüne giren Espressolab, ilerleyen süreçte istihdamını 50 kişiye yükseltmeyi hedefliyor.

TİGRİS HABER - Türkiye’nin En Büyük 3. Nesil Kahve Markası olan 5 bin metrekare alanda kurulan ve bin 500 metrekare hizmet alanına sahip Espressolab mağazası 1000 metrekare peyzaj alanı ile aynı anda 500 kişiye hizmet verebilme kapasitesine sahip.

Diyarbakır’da yeni kentleşme alanları modern görünümü ile göz doldururken, kentin parlayan yıldızı olan yeni lokasyonu olan stadyum caddesinde ulusal markaların peş peşe açılmasıyla da kentte sunulan hizmet kalitesine önemli katkılar sağlıyor. Türkiye’nin en büyük Burger King mağazasının bitişiğinde açılan Espressolab’ın Türkiye’deki en büyük 2. Mağazası açılışta büyük ilgi gördü.

Dünyada 14 ülkede faaliyet gösteren Türkiye'nin 3.Nesil kahve markası ESPRESSOLAB'IN Türkiye'deki ikinci büyük mağazası Diyarbakır'da Yeni Stadyum Kavşağı'nda hizmet vermeye başladı. Açılış programına kentteki sivil toplum kuruluşları ve iş dünyası temsilcilerinin yani sıra kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

"Bizim İçin Büyük Mutluluk Vesilesi "

DTSO Başkanı Mehmet Kaya, kahvenin anayurdunun Yukarı Mezopotamya olduğuna dikkat çekerek, kâr marjı düşünmeden bu değerli yatırımı kente kazandıran yatırımcı ve iş insanlarına teşekkür etti. Yatırımcılardan Yüksek Harita Mühendisi ve İş İnsanı Asım Tuncay, kahvede dünya devi olan bu değerli markayı sevgiyle bağlı oldukları Diyarbakır'a kazandırmanın kendileri için mutluluk vesilesi olduğunu söyledi.

Açılış programına Diyarbakır Ticaret Ve Sanayi Odası (DTSO) Başkanı Mehmet Kaya, Diyarbakır Esnaf Ve Sanatkar Odaları Birliği (DESOB) Başkanı Alican Ebedinoğlu , Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Mustafa Fidan,Amedspor Başkanı Selahattin Yıldırım,sivil toplum kuruluşları ve iş dünyasından temsilciler katıldı.(Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum