Diyarbakır'da galibiyet sevinci!

Diyarbakır'da galibiyet sevinci!
Amedspor'un deplasmanda, ikinci sırada bulunan Kastamonuspor'u 1-0 yenmesi, Diyarbakır kent merkezinde coşkulu sevinç gösterileriyle kutlandı.

Sait BAYRAM/Mevlüt BAĞIRMAZ

TİGRİS HABER - Amedspor'un deplasmanda, ikinci sırada bulunan Kastamonuspor'u 1-0 yenmesi, Diyarbakır kent merkezinde coşkulu sevinç gösterileriyle kutlandı. Amedspor'un galibiyeti vatandaşları sokaklara döktü. Kent Meydanı ve Park Orman'da Büyükşehir Belediyesi'nin kurduğu dev ekranlarda maçı izleyen yeşil kırmızılı taraftarlar, maçın bitiş düdüğüyle birlikte, galibiyeti coşkulu bir şekilde kutlamaya başladı.

Bazı taraftarlar, ellerinde yeşil kırmızı bayraklarla özel araçlardan oluşan konvoylarla birlikte şehir turu atarken, bazı noktalarda havai fişek gösterileri ile kutlamalar yapıldı. Şampiyonluğun en büyük adayı Amedspor, deplasmanda aldığı galibiyet ile puanını 77'ye çıkarırken, ikinci sıradaki Kastamonuspor ise 71 puanda kaldı.

Kastamonu'da ise, maç sonunda soyunma odasına geçen Amedsporlu futbolcular, teknik heyet ve kulüp çalışanları, sevinçlerini çektikleri fotoğraflarla sosyal medya hesaplarından paylaştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum