Diyarbakır’da genç girişimciler seçimi

Diyarbakır’da genç girişimciler seçimi
TOBB Diyarbakır Genç Girişimciler Kurulu geçtiğimiz günlerde yapılan İcra Komitesi üye belirleme seçimlerinin ardından Başkan ve Başkan Yardımcılarının belirlendiği seçim gündemiyle ilk toplantısını gerçekleştirdi.

TİGRİS HABER - Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) toplantı salonunda gerçekleşen ilk toplantıda Genç Girişimciler Kurulu (GGK) İcra Kurulu Üyeleri oy birliğiyle, Başkanlığa Vedat Elibal’ı, Başkan Yardımcılığına ise İbrahim Ayhan, Atilla Berk, Bahaddin Yaşar, Çağatay İpek ve Serkan Mercan’ı seçti. Toplantıda Oda faaliyetleri ve yürütülen çalışmalar hakkında Genç Girişimcilere bilgi veren DTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, seçimlerin ilimize hayırlı olmasını dileyerek, Kurul Üyelerine başarılar diledi.

Başkanlığa seçilen Elibal, TOBB Diyarbakır Genç Girişimciler Kurulu olarak, genç girişimcilerin iş dünyasında daha fazla söz sahibi olmalarını ve iddia sahibi olmasını destekleyen çalışmalar yapacaklarını söyledi. Elibal, “Kurul Üyeleri ile birlikte Diyarbakır iş dünyasında genç girişimcilerin potansiyelini en üst düzeye çıkarmak, yeni başarılar ve projeler için birlikte çalışarak önemli işler yapacağız. Tarım, İnşaat ve Turizm basta olmak üzere birçok alanda dışa göçün yoğun bir şekilde yaşandığı ilimizde istihdam öncelikli çalışmaların artırılması için projeler yapacağız” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.