Diyarbakır’da gol rekoru

Diyarbakır’da gol rekoru
Diyarbakır Aktepe A.Ş 1'nci Amatör Ligi A Grupta devam eden Play- Off'a kalma mücadelesinde 17'nci haftasındaki maçlarda ilginç sonuçlar alındı.

Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - Diyarbakır Gökkuşağıspor konuk ettiği, Diyarbakır Aslanspor'u 11-1 gibi farklı skorla yenerek play-Off çizgisine bir adım daha yaklaştı.

Lige iyi bir başlangıç yapan ve son haftalarda inişli çıkışlı bir yol izleyen, ligde 36 puanla 5'nci sırada yer alan Diyarbakır Gökkuşağıspor, dün karşılaştığı Diyarbakır Aslanspor'un kalesine tam 11 gol kaydetmeyi başardı. 11-1 gibi farklı bir skorla rakibini geçen Gökkuşağıspor, play-off potası çizgisine bir adım daha yaklaştı

rakip-kaleye-11-gol-attilar.jpg

Balkaş: Bazı sakatlıklar, hakemlerden kaynaklı

Diyarbakır Gökkuşağı Teknik Sorumlusu Muhsin Balkaç, maç sonrası Tigris Habere yapıtlığı açıklamada, lige çok iyi bir başlangıç yaptıklarını, ancak son haftalarda aldıkları yenilgilerin, sakatlıklardan kaynaklandığını söyledi. Balkaç, "Yenildiğimiz maçların çoğu sakat futbolcularımızın çok lomasından kaynaklandı. Sahaya her hafta değişik kadroyla çıkarak bazı zamanlarda ilk 11 bile çıkarmakta zorlandık. Ama hakemlerin eğitimlerinden kaynaklı olarak maçları yeterince iyi yönetemediklerini de söyleyebilirim. Çünkü sahada yaşanan sakatlıkların çoğunluğu, yerinde ve zamanında kartların çıkmamasından dolayı yaşadık" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.