Diyarbakır’da ‘İkinci Bahar Millet Kıraathanesi’ açıldı

Diyarbakır’da ‘İkinci Bahar Millet Kıraathanesi’ açıldı
Diyarbakır’ın merkez Yenişehir İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Murat Beşikci tarafından İkinci Bahar Millet Kıraathanesi’ açıldı.

TİGRİS HABER - Yenişehir İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Murat Beşikci ilçede 65 yaş ve üzeri ilçe sakinlerinin kitap okuma ve sağlık hizmetlerinden ücretsiz yararlanabildiği İkinci Bahar Millet Kıraathanesi’ni ziyaret etti. Yenişehir ilçe Belediyesince 65 yaş üzeri yaşlıların hayatlarının ikinci baharını huzurlu ve mutlu bir şekilde sürdürmeleri ve sosyal faaliyetlerde bulunmaları için kurulan ikinci bahar millet kıraathanesi ilçe sakinlerinden yoğun ilgi gösterdi.

65 yaş üstü vatandaşlara hizmet

kiraathane-tigris.jpg

Ofis semtinde hizmet veren İkinci Bahar Millet Kıraathanesini ziyaret eden Başkan vekili Beşikci, elleri öpülesi büyüklerimize hizmet etmekten büyük memnuniyet duyduklarını söyledi. Kıraathanede bulunan yaşlılarla uzun süre bir arada sohbet eden Kaymakam Beşikci, Yenişehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü'ne bağlı İkinci Bahar Millet Kıraathanesinin 65 yaş üstü vatandaşlara hizmet verdiğini belirterek, "Sabah 08.00 akşam 20.00 arasında hizmet veren Kıraathanede Yenişehir bölgesinde yaşayan vatandaşların üyelik işlemleri yapıldıktan sonra tüm hizmetlerden ücretsiz olarak yararlanabilmektedirler. Berber bölümünden haftada bir gün olmak üzere hizmet alan büyüklerimiz, kafe bölümünde çay, kahve içebiliyor, kitaplıktan istedikleri kitap, günlük gazete ve dergileri alıp okuyabiliyorlar. Sağlık kabininde görev yapan hemşire aracılığıyla tansiyon, kan şekeri ölçümleri yapılıp, kullandıkları ilaçların takipleri yapılabilmektedir” diye konuştu. (İHA/Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.