Diyarbakır’da ilkokul öğrencilerinin görkemli mezuniyeti

Diyarbakır’da ilkokul öğrencilerinin görkemli mezuniyeti
Diyarbakır’ın merkez Kayapınar İlçesindeki Şehit Polis Sabri Kün İlkokulunun 2024 mezuniyet töreni büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi

Özel Haber- Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - Mezuniyet gecesinde Öğrenciler, öğretmenler ve ailelerinin katılımıyla gerçekleştirilen tören, mezunlar için unutulmaz anılarla doluydu. Program, öğrencilerin mezuniyet belgelerini almaları, konuşmalar ve çeşitli etkinliklerle zenginleştirildi.

ilk-okul-mezuniyet-2.jpegDiyarbakır merkez Kayapınar İlçesindeki Şehit Polis Sabri Kün İlkokulu’nun yılsonu mezuniyet töreni büyük coşku ile düzenlendi. Nova Organizasyon tarafından Diyarbakır Öğretmenevinde düzenlenen mezuniyet töreni 3 gün sürdü. Mezuniyet töreni ile birlikte okuldaki 400 öğrenci mezun oldu.

ilk-okul-mezuniyet-1.jpeg

Törende konuşan Şehit Polis Sabri İlkokulu Müdürü Timur Kaymaz, İlkokul eğitimine akademik yönde başarıyla tamamlayan öğrencilerin mutluluğu ve heyecanını aileleriyle birlikte paylaştıklarını ifade ederek, “Tüm öğrencilerimizin önündeki yıllarda eğitim ve öğretim hayatında başarılara dilerim. Bu gece mezuniyet töreninde bizleri yalnız bırakmayan Öğrencilerimizin ailelerine ve tüm Öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Mezuniyet töreni, öğrenciler için düzenlenen yarışma ve eğlence programı ile devam etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum