Diyarbakır’da kaçakçılık operasyonları: 69 şüpheliye işlem yapıldı
TİGRİS HABER - Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü koordinesinde, il merkezi ve ilçelerde 5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu’na muhalefet kapsamında operasyonlar gerçekleştirdi.
Jandarma sorumluluk bölgesinde, ülkeye kaçak yollarla sokulan malzemelerin ticaretini yapan ve nakleden kişilere yönelik düzenlenen operasyonlarda çok sayıda kaçak ürün ele geçirildi.
Operasyonlarda ele geçirilen malzemeler şöyle sıralandı:
-10 bin 604 paket kaçak sigara
-3 bin 552 adet puro
-1.435 paket ısıtılmış tütün mamulü
-49 adet elektronik sigara
-49 adet termos
-23 adet elektronik eşya
-19 adet cep telefonu
Gerçekleştirilen operasyonlar kapsamında toplam 69 olay meydana gelirken, 69 şüpheli hakkında yasal işlem yapıldı.
Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı, halkın huzur ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik adli ve mülki görevlerin, yasaların verdiği yetki ve sorumluluk bilinciyle kararlılıkla sürdürüleceğini bildirdi. (Haber Merkezi)
Kaynak:Haber Merkezi




Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.