Diyarbakır'da kadın cinayeti!

Diyarbakır'da kadın cinayeti!
Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde Mücella Demir, evinde kocası tarafından silahla vurulmuş halde bulundu. Ağır yaralanan kadın kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Haber: Norşin Öncel

TİGRİS HABER - Olay, Bağlar ilçesi Yunus Emre Mahallesi Nükhet Coşkun Caddesi 946. sokakta meydana geldi. Mücella Demir (34) kocasından şiddet gördükten sonra göğsünden vurularak ağır yaralandı. Evden silah sesi gelmesi üzerine çevredekiler durumu 112 acil sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbarla olay yerine gelen polis ekipleri kadını, silahla vurulmuş halde buldu. Sağlık ekiplerince olay yerinde ilk müdahalesi yapılan kadın, daha sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı. Mücella Demir, akşam saatlerinde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Öte yandan mahalle sakinleri Mücella Demir’in kocasının 5 ay önce cezaevinden izinli olarak çıktığını ve cezaevine dönmemesi üzerine ‘firari’ olarak arandığını iddia etti. Bir diğer iddiaya göre ise, Mücella Demir yaklaşık altı ay beş çocuğuyla beraber evde zaman geçirmiş, ihtiyaçları ise akrabaları tarafından karşılanmış.  Ayrıca roman olan Mücella Demir’in gündemde çok az bir şekilde kalmasına tepki gösteren mahalle sakinleri, söz konusu durumu, Demir’in  Bağlar’da bir ara sokakta öldürülmesine ve roman oluşuna bağladı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.